Akce a novinky, Udržitelný rozvoj, Zprávy, Vizuální komunikace, Coala

Seznamte se s Coala Paper Stick R

01 Kvě 2023 —
Tisk
Coala Paper Stick R.jpg

Ekologický samolepicí papír Coala® Paper Stick R zajistí vynikající viditelnost bez použití PVC!

Ekologický samolepicí papír Coala® Paper Stick R zajistí vynikající viditelnost bez použití PVC!

Seznamte se: Coala Paper Stick R – nový přeborník bez PVC  

Najít ekologicky šetrné řešení pro propagaci, zejména v případě reklamy na výkladních skříních, je někdy opravdu složité. Tradiční řešení sice pomohou zvýšit viditelnost a povědomí o značce, ale za cenu vysoké zátěže životního prostředí.

 

Samolepicí papír Coala® Paper Stick R nejen zvýší viditelnost vaší značky, ale zároveň splní očekávání v oblasti společenské odpovědnosti firem. Podkladový papír 180 g/m2 s bílou saténovou povrchovou úpravou má certifikaci FSC®. Polopermanentní akrylové lepidlo na vodní bázi je ideální pro aplikaci na vitríny a jiné skleněné povrchy. To ale není vše. Coala® Paper Stick R je certifikován pro řadu HP Latex 1500 a 3000 a je zcela kompatibilní s UV inkoustovou technologií, takže je široce využitelným a odpovědným řešením zároveň.

 

Tato skvělá alternativa samolepicího vinylu pro vnitřní aplikace je podložena kraftlinerem. Je vyrobena z ekologicky a sociálně odpovědného papíru a v Antalis Green Star System získala tři hvězdičky.   

 

Pevný a jednoduše manipulovatelný Coala® Paper Stick R je prostě ideální volbou nové generace pro reklamní propagaci a dekorace na rovných skleněných plochách. A umožňuje opětovnou aplikaci!

 

Společnost Antalis se zasazuje o pozitivní změnu. Proto přecházíme od materiálů s vysokým obsahem fosilních zdrojů k recyklovaným a recyklovatelným materiálům na bázi vláken pro reklamní nápisy, propagační prezentace a interiérové dekorace. Jsme hrdi, že vám pomáháme snížit spotřebu plastů, a tím přeměnit udržitelná řešení na novou odpovědnou normu. 

Co je Antalis Green Star System™? 

Abychom vám pomohli lépe pochopit dopady různých typů produktů a lépe se rozhodnout, vytvořili jsme Antalis Green Star System™. Tento obecně uznávaný systém hodnocení není založen na pocitech nebo nejlepším možném odhadu. Vychází z jednoznačného souboru přesných kritérií, která jsou pečlivě a důsledně měřena. Podobně Antalis Green Star System™ analyzuje jasně definovaný soubor ukazatelů pro stanovení dvou klíčových parametrů: použité suroviny a konec životnosti.