Seznamte se s unikátním materiálem - na první pohled nenápadně šedým, který na druhý pohled dokáže rozzářit jakoukoliv světelnou instalaci. To je Secret Sign.

Seznamte se s unikátním materiálem - na první pohled nenápadně šedým, který na druhý pohled dokáže rozzářit jakoukoliv světelnou instalaci. To je Secret Sign.

PERSPEX® Secret Sign - důmyslné řešení pro světelné nápisy

PERSPEX® Secret Sign je dlouhá léta známá řada translucentních akrylátových desek PERSPEX®. Je určená pro světelné nápisy, které při denním světle vypadají jako černé, ovšem když jsou nasvíceny, jejich barva se změní do bílé, modré, zelené...

Nejnovější zástupce této řady  PERSPEX ® 9TL1 Multicolour toho však nabízí mnohem více. Kromě toho, že dokáže dokonale rozptýlit LED osvětlení již ve vzdálenosti jednotek centimetrů, při nasvětlení  RGB dokonale přenese libovolnou barvu viditelného spektra. Jeho využití tak má neomezené možnosti.

 

PERSPEX_Jablotron3-800x800.jpg

PERSPEX_Secret-Sign_Multi-colour_SA-9TL1-800x800.jpg

PERSPEX_Secret-Sign_lamp-A-800x800.jpg

PERSPEX_Secret-Sign_lamp-I-800x800.jpg

PERSPEX_Secret-Sign_lamp-H-800x800.jpg

PERSPEX_Secret-Sign_lamp-F-800x800.jpg

 

Může jít o typické světelné nápisy na bankách, firmách, obchodech či letištích, které mění svou barvu v noci, stejně tak o podsvícené nápisy, které se rozsvítí pouze tehdy, pokud chcete zobrazit nějaké sdělení. Stejně tak můžete vytvářet světelná loga přitahující pohledy očí kupř. tím, že jsou složené z několika barev současně anebo svojí barvu mění. Další nekonečné možnosti využití se postupně rodí. Kupříkladu na českém trhu si materiál již otevírá cestu do aplikací v přístrojové technice.

Díky vynikající a garantované odolnosti proti vlivům prostředí je PERSPEX ® 9TL1 Multicolour vhodný jak pro vnitřní tak venkovní prostředí.

 

Inspirujte se následujícím videem

 

 

Použité materiály

 

Specifikace projektu